Ons concept

Een brasserie en een restaurant in één

L'Auberge du Coin is meer dan een restaurant: het is een brasserie, cocktailbar en eetkamer in één. Of je nu zin hebt in een traditioneel brasseriegerecht, onbeperkte Bourgondische fondue of gewoon een drankje met vrienden, L'Auberge du Coin is de perfecte plek.


Huisgemaakte gerechten

Mariane, de bazin, staat aan het fornuis en bereidt heerlijke gerechten, waaronder de beste sjalot hanger steak in de regio. Elk gerecht wordt met liefde en zorg bereid, waardoor elke maaltijd een unieke ervaring is.


Attente service

Ronny, de eigenaar, is in de eetkamer en zorgt ervoor dat elke klant met professionaliteit en vriendelijkheid wordt bediend. De attente service bij L'Auberge du Coin is een van de vele aspecten die deze plek tot een must-visit in Froidchapelle maken.


De meren van l'Eau d'Heure, een nabijgelegen natuurlijk juweeltje

Op een steenworp afstand van L'Auberge du Coin liggen de meren van l'Eau d'Heure, een ware natuurlijke schat van de regio. Deze uitgestrekte waterpartijen bieden een idyllische omgeving voor een veelheid aan buitenactiviteiten. Of je nu houdt van wandelen, fietsen, vissen, zwemmen, of gewoon een rustige wandeling langs het water, de meren van l'Eau d'Heure zijn de perfecte plek. Na een dag het pittoreske landschap te hebben verkend, is er niets beter dan te ontspannen bij L'Auberge du Coin, waar een warm welkom en heerlijk eten op je wachten. Het is de perfecte plek om een dag vol avontuur in de prachtige regio Froidchapelle af te sluiten.


Welke soorten gerechten worden er geserveerd bij L'Auberge du Coin?

L'Auberge du Coin serveert een verscheidenheid aan gerechten, van lichte maaltijden tot hartige gerechten. U kunt genieten van onbeperkte Bourgondische fondue, de beste sjalot hanger steak, of een heerlijke gerookte zalm salade.


Welke regionale bieren zijn er beschikbaar bij L'Auberge du Coin?

U kunt het bier proeven van de brouwerij van het Zwarte Land, Chimay-bieren, en die van de Fagnes-brouwerij. Onze selectie van bieren verandert regelmatig om verschillende brouwerijen in de regio te benadrukken.


Is L'Auberge du Coin open na de officiële sluitingstijd?

Ja, zelfs na de sluitingstijd van de keuken blijven we vaak open voor degenen die willen genieten van een drankje en een aangenaam moment.


Wat is de sfeer bij L'Auberge du Coin?

L'Auberge du Coin is een vriendelijke en warme plek. Ondanks een vaak volle zaal, streven we ernaar om een ontspannen en aangename sfeer te creëren voor al onze klanten. Kom ons etablissement ontdekken en laat u meeslepen door de gastvrije sfeer!